Csontos Apartman Hajdúszoboszló
Térkép
MagyarEnglishDeutschPolskiRomânescрусскийSlovenský

A weboldalon a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Az információk kizárólag a weboldal működésével kapcsolatos információkat tartalmazzák. Bővebb információ Megértettem Mégsem

|COOKIE_CANCELED|

Keresés
0km
  Közlekedés, tájékozódás

   

  A Csontos Apartman és Vendégház egy különleges hangulatú zöldövezetben helyezkedik el.

  Nyáron az utca a fürdőruhás nyaralók sétálóutcája, ugyanakkor mégis békés nyugalmat áraszt egy karnyújtásnyira a stranfürdő forgatagától.

  Használja honlapunk útvonaltervezőjét, amely másodpercek alatt meghatározza Önnek a hozzánk való eljutás útvonalát.

   

                                                                     

                                            

  Látnivalók, érdekességek

  Hajdúszoboszló több mint 900 éves település.

  A belváros kimagasló épülete a református templom, amely a 15. században épült, majd az 1700-as évek elején barokk stílusban újították fel. A vele szemben lévő utcában található a római katolikus templom, amely a 18. században épült és gyönyörű freskóiról nevezetes.

  Középkori templomerőd, illetve tájházak találhatók az óvárosi rész utcáiban. A fürdőövezet kiemelt látványossága pedig a milleniumi harangház.

  Érdemes bringóhintót bérelni, vagy egyszerűen csak felülni a város motoros kisvasútjára és körbeutazni a békés alföldi hajdúvároson.

  Hajdúszoboszlónak nemzetközi szinten jegyzett sportrepülőtere van, ahol Lehetőség van ballonnal felszállni, ejtőernyőzni, motoros- és sárkányrepülni, siklóernyőzni és vitorlázórepülni is.

  Nézzen körül a városban!